snabbis!

nu så ska jag cykla allt vad jag har ner till dansen , grupp i dag som i går och i går gick det skit bra allt bara föll på platts!
hoppas att det går lika bra i dag (;
dagar kvar till WM nu det börjar kännas!
puuuusssss.

i'm back on track.

tänkte att jag ska försöka sätta igång med bloggandet igen. mycket enklare med allt nu när sommarn är slut och allt börjar bli anpassat till en massa "tider" ;).
jag ska verkligen försöka blogga lite varje dag , och jag hoppas att jag ska hinna och orka det(:

i dag så ver det skola, idrotten blev inställd så jag,felajcia ,al ,calle och råbin cyklade hem till råbin och chillade lite. mest lyssnade vi på när råbin spelade elgitarr till nirvana, mycket mysigt!:).
efter skolan så va jag med felajcia vi gjorde inte ett skit:).
jag är jusst nu precis hemkommern i från sömmerskan (som ni vet så tävlingsdansar jag ju och ska på VM om en vecka) gruppkläderna börjar bli klara nu :).
jag tror att de kommer bli supersnygga, jag tror att vi kommer att sticka ut i dem lite i alla fall;).
ska i alla fall bli sjukt kul att få åka iväg, jg har lixom inga förväntningar om att det ska gå jätte vra för oss för det är ju så hård konkurangs det ska bara bli kul att få ara där och se på alla sjukt grymma dansare!
hopp, i morron så är det skola igen, no och engelska läxa! inte alls kul.
men nu så ska jag kasta mig in i duchen och sen bumms i säng , jag var uppe till 03:00 i går och kollar på film i går för mamma var inte hemma, inte så där jätte smart men men....

pusssssssss!

RSS 2.0